دانلود مقاله انواع دیابت

دانلود مقاله انواع دیابت

دورنمائی ژنتیکی دیابت به وجود آورده در جولای 2007 مقدم دیابت ها ، دیابت ها سطح بالا وغیر نرمالی شکر(گلوکز) در خون است . وقتی مقدار گلوکز در خون افزایش می یابد . برای مثال غذا هورمونهای انسولین از پانکراس به جریان می افتد وانسلولین ماهیچه ها وسلولهای چاق را تحریک می کند تا گلوکز را به خون بهبود داده و متابولیسم گلوکز ها رابه گردش درآورده وباعث می شودقند خون بالا باقی می ماند . وباعث می شود که هر انسولین تولید شود وسطوح آنها کافی نیست وباآن باید تاثیر نداشتم باشد در بیشتر مواقع دیابت ها از نوع دیابت 1 است (5%) که آنها از سفارشات معاف می شوند .

در دیابت های نوع (2) (95%) که با چاقی در ارتباط است . دیابت هایی Gestational یک فرحی از دیابت است که در حاملگی اتفاق می افتد ویک نوع دیگر از دیابت که خیلی هم کمیاب است علت ایجاد آن یک ژن است برای بسیاری از سالها . دانشمندان برروی یک سرنخ ها در زن ها که تشکیل شده است وباعث دیابت شده است . و توضیح دهند برای مردم تا دیابت که هستند

دور نمائی ژنیتکی دیابت ؟ بعضی از ژنها را تولید می کند که پیشنهادمی شود ونقش مهمی را در توسعه دیابت ها دارد (PUNED – INDEXED FOR MEDLINE) PMID8723689 دیابت های meutus (PA تا 0/tgs : daəbi /or (daiəbi:ti:z) که اغلب به نوع ساده دیابت های برمی گردد که ریشه از یونان قدیم که به [urime] که به آن گذشته یک سندرم متابولیسم که تجویز می شود.

و معمولاً مربوط به ترتیب اجدادی و عوامل محیطی است. و در نتیجه آن مقدار سطح قند خون بالا رفته (hxperglycemia)

سطح قند خون به وسیله یک عملکرد پیچیده از هورمونهای شیمیائی چندین منظوره در خون کنترل می شود.

که شامل هورمون انسولین که در سلولهای بتا پانکواسما ساخته می شود. دیابت مای mellitus به گروهی از بیمارها برمی گردد که سطوح گلوکز بالا خون منجر می شود که مربوط به بخش انسولین یا عملکرد انسولین است.

دیابت های توسعه یافته مربوط به تولید انسولین (در نوع 1) یا تأثیرات خاص در نوع 2 است. که هر دو آنها منجر به hxperglycae,ia می شود.

که عوامل بسیاری در دیابت ها تأثیر گذار هستند. که در نتیجه آن باعث می شود که شخص سریع تشنه شده و باعث افزایش جریان خون شود که ورود می شود.

و یک نوع ممکن است از بین برود و باعث می شود که وزن خود را از دست دهد.

و بی حالی و تغییرات در متابولیسم انرژی شود. و به وجود فرم نادرست برای مثال mody ، که در هر موارد بین %5-1 ادامه می یابد.

همه فرمهای دیابت با انسولین قابل درمان می باشند و در دستورات پزشکی از 1921 به وجود آمده است. اما آنها کافی نیست.

و تجویزات باید به وسیله لوله های انسولین در نظر گرفته شود. که این نوع درمان برای دیابت نوع 1 در نظر گرفته می شود.

نوع دوم : دیابت مدیریت با یک درمان رژیمی تجویزات پزشکی و انسولین دیابت ها درمانهای ممکن است که در بسیاری از کاربردها به کار رود.

در کاربردهای حاد دیابت (هیچوگلیسها ، nonketotic coma. ketoacidosis) وقتی اتفاق می افتد که مریضی آن کنترل نشود. از سری کاربردهای بلند مدت که شامل مریضی cardiorascular که باعث ایجاد عوامل کلیدی و با عث خطراتی در شبکه (که منجر به نابیناش می شود) و خطرات عصب در در چندین مورد و ایجاد خطرات عروقی

و باعث ناتوانی جنسی و عوامل خطرساز دیگر شود.

در درمان دیابت ها باعث افزایش فشار خون و کنترل و بهبود روشهای زندگی است و از قبل سیگار نکشیدن و سلامتی وزن بدن

که ممکن است بهبود دارد کاربرد که باعث کنترل قندخون شود که در کشورهای توسعه یافته دیابت ها بیشتر باعث نابینائی بزرگسالان می شود و باعث ایجاد آسیب های جدی در بزرگسالان می شود.

دیابت های nephroputhy مهمترین بیماری که باعث ایجاد بیماری کلیدی در ایالات متحده می شود.

دسته بندی

اصطلاح diabetes بدون توصیف معمولاً به دیابت های mellitus برمی گردد که در ارتباط است با ادار خاص و شیرین اما چندین موقعیت کمیاب وجود دارد که آن را نیز دیابت می نامند در بیشتر مواقع نوع از دیابت ها که ادار شیرین ندارند و آن باعث می شود که در کلیدی یا عده هیپوخیز خطراتی را ایجاد کند.

در بیشتر موارد دیابت های mellitus به دو دسته خاص دسته بندی می شود. الگوی دیابت های نوع 1 معمولاً جایگزین چندین الگو خاص می شوند. که شامل دیابت های بچگی یا آغازین می باشند.

دیابت های نوجوانی یا دیابت های که وابسته به انسولین می باشند (CDDM) این برخلاف الگوی دیابت های نوع 2 جایگزین چندین نوع الگو می باشند. که شامل دیابت های بزرگسالی است. و دیابت های که چاقی مربوط است. که آن به انسولین وابسته نیست (NIDDM) در کنار این دو نوع دیابت که اسام گذاری شده اند.

منابع مختلفی برای دیابت های نوع 2 است که میان دیگران است. که در دیابت های نوع 1 انسولین وجود دارد. نوع 2 دیابت که پیشرفته است به انسولین نیاز دارند. و همچنین دیابت های پنهانی از بزرگسالان یا LADA یا نوع 5/1 از دیابت ها و همچنین یک نوع دیابت های بالغی ازجوانان وجود دارد (MOD) که یک گروه خاص از ژن که پیشنهاد می شود با یک تاریخ فامیلی قوی که در نوع 2 دیابت ها جای دارد و قبل از 30 سالگی اتفاق می افتد.

دیابت های نوع 1 mellitus عنوان مقاله دیابت های نوع 1 mellitus دیابت های نوع 1 کمبود تولید انسولین سلولهای قبا را توصیف می کند.

که در جزایر لانگراس در پانکراس ها می باشد.

شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش



خرید و دانلود دانلود مقاله انواع دیابت


مبانی نظری و پیشینه تحقیق رنگ

مبانی نظری و پیشینه تحقیق رنگ

  

 

 

 

 

 

 

  توضیحات: فصل دوم پژوهش کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دوم پژوهشتوضیحات نظری کامل در مورد متغیرپیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابهرفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسبمنبع : دارد (به شیوه APA)نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

تعداد صفحه:28

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

تئو گیمبل: در آغاز ظلمات مقدس حکمفرما بود و از این ظلمات نور سربرآورد. نور و تاریکی رقص آفرینش را به پایکوبی برخاستند و بدینگونه رنگ‌های طیف متولد گردیدند.

رنگ عبارت است از نوری که به سطح اشیاء تابیده و به چشم انسان منعکس می‌گردد. رنگ نام عامی است برای یکی از اجزای متشکله احساسی‏که بر اثر فعالیت شبکیه چشم و نظام عصبی مربوط، ناشی می‌شود(پورعلی خان،1380،ص 13).

قرآن کریم رنگ را نشانه‌ای برای دانشمندان و خردمندان می‏داند.

و من آیاته خلق السموات و الارض و اختلاف السنتکم و الوانکم اذنی ذلک لایات للعالمین (آیات 22 سوره روم)و از نشانه‌های آفرینش آسمان و زمین و تفاوت زبان‌ها و رنگ‌های شماست. همانا در این مسئله نشانه‌هایی است برای دانشمندان.

آفرینش با رنگ آغاز شد و رنگ در تنوع بی نهایتش موجب دیدن و درک تشخیص اجسام و اشیاء و ویژگی آنهاست. امام صادق به یکی از صحابه فرمود: به آسمان بالای سرت بنگر زیرا خداوند این رنگ را بالای سر ما گذارده است که با نگاه کردن به آن چشم‌های ما تقویت شود (حسینی نیا، 1386، ص 10).

یوهان اتین : "رنگ مواهب خود را به همه تقدیم می‏کند، ولی رموز نهان‏تر خود را فقط برای شیفتگان واقعی مکشوف می‏سازد و تنها کسانی که عاشق رنگ هستند، می‏توانند زیبایی و کیفیت ذاتی آن را درک نمایند. " و دنیایی که ما آن را نظاره می‏کنیم از دو عنصر مهم تجسمی تشکیل شده است این دو عنصر عبارتند از فرم و رنگ که به گونه‌ای لازم و ملزوم یکدیگرند(برهانی آهنگ، 1381، ص 9). 

رنگ‏ها زندگی را زنده می‏کنند وجان دار و قابل لمس‌اند و به عنوان زبان دیداری احساسات به کار می‏روند. می‏توانیم ایده هایمان را، بدون نیاز به گفتن با نوشتن از طریق زبان پر رمزو راز رنگ به یکدیگر منتقل کنیم. رنگ و ترکیب‌های آن، واکنش احساسات مختلفی را در ما بر می‏انگیزد (ولان، ترجمه دهشتی، 1378، ص  13).

 بنابراین یکی از مسائل بسیار مهم که باید مورد توجه طراحان قرار گیرد مبحث رنگ و استفاده صحیح از آن است. مسائل مربوط به حالات ذهنی رنگ به نحوه خاصی به معارف و آموزش‌های هنری و طراح‌های معماری وابسته است. پدیده‌های بصری، معنوی و روانی در حیطه رنگ و هنر‌های رنگ دارای روابط مشترک بسیاری هستند. رنگ می‌تواند مهم ترین وسیله بیان حالت و مفهوم باشد و اثر آن در‌اندازه و شکل سطوح است.

از طرفی هنگامی که از هارمونی یا هماهنگی رنگ سخن به میان می‏آید، منظور اثرات توام دو یا چند رنگ است که مورد ارزیابی قرار گیرد. هارمونی دلالت بر توازن و تقارون نیروها می‌نماید. تجربه می‏آموزد که بعضی از ترکیبات رنگی خوش آیند هستند و نوعی قرابت و نظمی معمول بر آنان حاکم است. فقدان این کیفیت اثر را نا خوش آیند و یا بی خاصیت می‏نماید. در بعضی مراکز جنبه‌های روانی رنگ‌ها بیشتر در نظر گرفته شده است (عبادی، 1386، ص 193).

رنگ مشخصه درک نور است که به این نام شناخته شده است. به طور مشخص رنگ، نور است و نور از ترکیب رنگ‌های بیشماری تشکیل شده است. چیزی که ما مشاهده می‏کنیم، رنگ‌های طیف بصری است.

انتخاب رنگ

مراحل انتخاب رنگ

آن مطلبی را که با زبان رنگ می‏خواهید به بیننده بگویید در‌اندیشه خود آماده داشته باشید.یک رنگ اصلی، که سخن گوی پرقدرتی برای بیان آن مطلب باشد پیدا کنید.رنگ‌های دیگری که در اطراف این سخن گو می‏چینند باید با سخن گوی شما همزمان باشد.آن‏گاه به عنوان یک رهبر طرح وارد می‏شوید و این جا و آن جا سلیقه هنری خود را در چیدن این ابزارهای فنی دخالت دهید(ولان،دهشتی،1378،ص 18).

برای انتخاب رنگ مناسب مواردی وجود دارد که باید مشخص شوند:

الف) یک رنگ به سه صورت تشریح می‏گردد:

به وسیله اسم آن درجه خلوص یا ناخالصی آن تیرگی یا روشنی آن

ب) مراحل وابسته‌ای که با شرح یک رنگ سرو کار دارند:

مایه رنگ: درجه خلوص یک گونه(رنگ) در رابطه با رنگ طوسی شدت رنگ: روشن یا کدر بودن یک گونه که ممکن است با اضافه کردن سفید یا سیاه از شدت آن کم شود. درجه اشباع: درجه خلوص یک گونه درخشندگی/ ارزش رنگ: درجه نوری که از یک گونه منعکس می‏شود.

 گونه‌های حاوی مقدار سفید بیشتر، از درخشندگی و ارزش بالاتری برخوردار هستند.

رنگ‌های اولیه: رنگ‌هایی که با ماهیت اصلی خود که نمی‏توان با مخلوط کردن چند رنگ آن‌ها را درست کرد. رنگ‌های ثانویه: رنگ‌هایی از مخلوط کردن دو رنگ اولیه ارتباط رنگ ها: یک مثلث رنگ(یا چرخه رنگ) یک نمایش دیداری، که با مخلوط کردن رنگ‌ها و ارتباط آن‌ها با یکدیگر تحقق می‏یابد.

استفاده از مثلث رنگ راه خوبی برای درک سریع ارتباط بین رنگ‌ها و با تخمین نتیجه نهایی مخلوط کردن رنگ هاست(سهیلی، 1384، ص28)

تاثیر رنگ بر کودکان

کودکی که به تازگی به دنیا آمده است، توانایی خود را برای دیدن از طریق تفاوت گذاردن میان روشنایی و تاریکی آغاز می‌نماید. در مرحله بعد حرکت را تشخیص می‌دهد و پس از آن شکل و فرم را، شناختن رنگ آخرین مرحله رشد اوست. بینایی رنگ با هر دو بخش پیشرفته و بدوی مغز به یک‌اندازه ارتباط دارد. تشخیص دادن رنگ، هویت آن، نامگذاری آن و هر نوع بازتاب زیبایی شناسی نسبت به آن همگی از وظایف پوسته مغزی بوده و لذا همه این اعمال ثمره رشد و آگاهی هستند و یک پاسخ غریزی و واکنشی نیستند (لوشر، ترجمه ابی زاده،1392).

انسان مانند بقیه موجودات در طبیعت برای بیان عقاید و افکار و احساسات خود از رنگ‏ها استفاده می‏کند. واکنش انسان نسبت به رنگ‌ها بستگی به اتفاقات و الگوهای اطراف دارد. البته این واکنش‌ها به شخصیت فردی هر کس نیز وابسته است (عبدی زاده،1389).



خرید و دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق رنگ


داده های شرکتهای بورسی

داده های اماری متغییر های حسابداری ومالی شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران از سال 89الی 93 در قالب فایل اکسل مناسب برای انجام پروژه ها وپایان نامه های دانشجویی رشته های حسابداری ومدیریت مالی

یکی از مشکلاتی که دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های حسابداری، مدیرت مالی و تا حدودی اقتصاد در تدوین و نگارش پایان نامه ها و مقالات علمی خود با آن مواجه هستند، جمع آوری داده های آماری شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران برای آزمون فرضیه ها می باشد به طوری که به جرأت می توان گفت گذشته از صرف هزینه، بیشتر از دو سوم زمان دانشجویان صرف جمع آوری داده می گردد. ما این مشکل دانشجویان را حل کردیم تا با فراغ بیشتری بتوانند به دیگر فصلهای پایان نامه و مقالات خود بپردازند. در این فایل داده های مربوط به اندازه شرکت، اهرم مالی، کیوتوبین، کیفیت گزارشگری مالی، معاملات بااشخاص وابسته، کیفیت حاکمیت شرکتی و مالکیت کنترلی شرکت بورسی(89-93)(137)شرکت همراه با محاسبات کامل دریک فایل اکسل قرار داده شده است

لیست فایلهای موجودر این اکسل

اندازه شرکت(SIZE)

اهرم مالی(LAVRAGE)

کیوتوبین(QTOBINS)

کیفیت گزارشگری مالی(FRQ)

معاملات بااشخاص وابسته(RPT)

کیفیت حاکمیت شرکتی شامل(استفاده از اعضای غیرموظف در هیئت مدیره،جدا کردن نقش مدیرعامل از رئیس هیئت مدیره،ثبات مدیرعامل،چرخش شرکای موسسه حسابرسی،توان اتکا شامل اظهار نظرحسابرس،داشتن وب سایت اینترنتی،ن.ع حسابرس،امتیاز حاکمیت شرکتی)

مالکیت کنترلی

همانطور که ملاحظه میشود داده های فوق داده های بسیار پرکاربرد وباارزش می باشند



خرید و دانلود داده های  شرکتهای بورسی


پروپزال تاثیر استفاده از دنیای مجازی بر پیشرفت تحصیلی

پروپزال تاثیر استفاده از دنیای مجازی بر پیشرفت تحصیلی

در این پروپزال آماده که کلیه قواعد و قوانین یک پروپزال جامع و کامل رعایت شده است به بررسی تاثیر استفاده از اینترنت و ماهواره بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان پرداخته شده است که کلیه ی متغیرهای ان به واضحی بیان شده است و روشن و شفاف بیان شده است.



خرید و دانلود پروپزال تاثیر استفاده از دنیای مجازی بر پیشرفت تحصیلی


پروژه کارافرینی پرورش ماهی قزل آلا و اصول تغذیه و غذادهی در پرورش ماهی قزل آلا

پروژه کارافرینی پرورش ماهی قزل آلا و اصول تغذیه و غذادهی در پرورش ماهی قزل آلا

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحه81

 

بخشی از فهرست مطالب

    صفحه

 

مقدمه کلیات پرورش ماهی قزل آلا روش های پرورش ماهی قزل آلا عوامل مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

 

1-3- عوامل محیطی مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

 

2-3- عوامل تغذیه ای مؤثر در رشد ماهی قزل‌آلا

 

3-3- عوامل داخلی مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

 

5-روش تخمین تودة زندة ماهی در استخر

 

تعیین شاخص رشد (ضریب رشد) میزان رشد مناسب ماهی قزل آلا در هر مرحله از پرورش تعداد دفعات غذادهی و زمان غذادهی تعیین ضریب تبدیل غذایی روش محاسبه مقدار غذای مورد نیاز ماهی در مراحل مختلف پرورش تجزیه غذا برای بچه ماهی ، پیش پرواری و پرواری قزل آلا

 

1-10- غذا آغازی

 

2-10- غذا رشد

 

3-10- غذا پرواری

 

تناسب بین اندازه غذا و اندازه (سایز) ماهی

 

1-11-غذای خشک

 

2-11- غذای تر

 

3-11- غذای مرطوب

 

استفاده از غذای تر و مرطوب در کنار غذای کنسانتره نکات ضروری و قابل توجه در رابطه با غذادهی و تغذیه قزل آلا

 

منابع


مقدمه :

 

با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد .

 

یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است می‌توان اقدام به پرورش ماهیان سردابی از جمله ماهی قزل آلا نمود . این ماهی که گوشت آن طعم بسیار مطلوبی دارد می‌تواند به خوبی یکی از منابع پروتئین حیوانی جمعیت کشور ما ( به خصوص در مناطق روستایی ) باشد .

 

با توجه به دوره به نسبت طولانی پرورش ماهی قزل الا که در اکثرر مناطق کشور حدود 9 تا 10 ماه می‌باشد باید از طولانی بودن این دوره بیشترین برسانیم . استفاده 1 برای ایجاد شرایط مناسب جهت رشد ماهی ببریم تا وزن آنها را به  ، بالاترین ، حدممکن ، برسانیم .

 

ماهی قزل آلا پرورشی برای رشد بیشتر و رسیدن به بالاترین . وزن در

 

انتهای دوره پرورش ، نیاز به شرایط و زمینه های مساعد کننده معینی دارد این نکته را از یاد نبریم که با توجه به اینکه منابع ، آبی مناسب برای پرورش ماهی قزل آلا محدود می‌باشد ، باید از منابع موجود بیشترین استفاده را ببریم یعنی در هر خردعة پرورش قزل آلا بیشتر از میزان ممکن ماهی را تولید کنیم تا بتوانیم به ستود اقتصادی مناسب دست یابیم . و آب وارد شده به خردعه نیز بیشترین استفاده و بهره گیری به عمل آید .

 

 


کلیات

استفاده بهینه از منابع آبی خرد در جهت تولید ماهی با عنایت به بخشهای جمعیتی و محدودیت منابع آبی و خاکی کشور بر کسی پوشیده نسیت تولید پروتئین سفید و ایجاد امکان بالقوه به شرایط بالفعل در زمینه تشکیلات و پرورش آبزیان با توجه به تازگی بحث در نقاط غیر ساحلی کشور و عدم آشنایی مردم در این زمینه تولیدی و در عین حال سود آور از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است . لذا در این راستا و با توجه به شرایط مساعد منطقه ( استان کردستان ) و وجود 554 حلقه چاه و 1146 دهنی ، چشمه و قنات و رودخانه های مهم شهرستان همانند قزل اوزن ، تلوار ، قمچقای ، اوزن دره .

 

اداره شیلات جهاد کشاورزی شهرستان بیچار فعالیت خود را در سال 1377 شروع و اقدام به شناسایی مناطق مستعد پروش ماهی نمود و بعد از گذشت سه سال پرمبزهایی مهمی‌ همچون مجتمع پرورشی ماهی قزل آلا در روستای قمچقای با ظرفیت تولید 170 تن در سال دو فرعة پرورش ماهی گرم آبی در روستای اصلوات آباد با ظرفیت تولید با ظرفیت تولید 8 تن در سال به بهره برداری رسیده است و این مقدار تولید فقط 20% ظرفیت کل منطقه را شامل می‌شود با توجه به مطالب فوق امید آن است ظرفیت های خالی منطقه که از جمله مهمترین آن سد خانگی روستای گلبلاغ با مساحت 176 هکتار و ذخیرة 8 میلیون متر مکعب آب گام مهمی‌ در جهت بهره وری تولید و اشتغال زایی منظقه برداریم .

 

1- پرورش ماهی قزل آلا :

 

ماهی قزل آلا از خانواده آزاد ماهیان و جزو ماهیان سرد آبی می‌باشد این ماهی جهت رشد و نمو نیاز به آب سرد و شفاف و مملو از اکسیژن دارد ماهی قزل آلا در زیستگاه طبیعی خود که اغلب رودخانه های سرد و زلال چشمه ها ، قنوات ، نهرها و دریاچه های آب شیرین می‌باشد ( حشرات کرم ها حصرون ها و سخت پوستان و … ) می‌باشد در استخرهای حاضر در کشور ما گونه ای که پرورش می‌یابد قزل آلای زنگین کمان است .

 

2- روش های پرورش ماهی قزل آلا :

 

1) پرورش ماهی قزل آلا به روش متراکم در استخرهای بتنی : در این روش می‌توان با استفاده از آب چشمه ها ، قنوات و رودخانه هایی که گل آلودگی ندارند و دمای آب آنها 12 تا 20 درجه  سانتی گراد است اقدام به پرورش قزل آلا نمود . در این روش به ازای هر 7 متر در ثانیه آب ورودی به استخر می‌توان یک تن ماهی درهر دوره پرورشی 5 تا 7 ماهه تولید نمود .

 

2) پرورش متراکم ماهی در قفس : در این روش در دریاچه ها ، آبگیرها ، و سد های ، دارای آب مناسب و دائمی‌ هستند با استقرار قفسهای شناور  می‌توان اقدام به پرورش ماهی نمود .

 

3- پرورش ماهی قزل آلا با استفاده از آب کشاورزی : این روش که به روش دو منظور مشهور است با احداث استخرهای بتنی در مقابل چاه های عمیق و غیر عمیق ، چشمه های و نهرها و کنال هی کشاورزش و با شرفع فصل کشاورزش دمره پرورشی آغاز می‌شود و نتیجیتاً از آب کشاورزی استفاده بهینه و مضاعف به عمل می‌آید .

 

4-پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای ذخیرة کشاورزی : ماهیدار کردن استخرهای ذخیره و پرورش ماهی در این استخرها همزمان با فصل کشاورزی انجام می‌پذیر .

 

 

 

2- نقش غذا در پرورش ماهی قزل آلا :

 

برای دست یابی به هدف تولید اقتصادی ماهی قزل آلا ، به کار بردن غذای مناسب و حاوی اجزای مورد نیاز این ماهی ، اهمیت بسیار بالایی دارد . جیره غذایی که برای ماهی قزل آلادر نظر می‌گیریم (غذا آماده ؛ ساخت کارخانجات تولید غذا ) باید از نظر نوع و مقدار ترکیبات تشکیل دهندة آن یعنی ؛ پروتئین ، چربی ، مواد قندی (کربوهیدرات) و مواد معدنی (مینرالها) از ویژگیهای متناسب با نیازهای این ماهی برخوردار باشد .

 

یکی از مهمترین این ترکیبات ، پروتئین ( نوع و مقدار ) غذاست که از نظر قدرت مقاومت در برابر متلاشی شدن در آب و به هنگام پاشیدن آن به داخل آب استخر ، باید به گونه ای باشد که ماهی فرصت بلعیدن آن را داشته باشد و پیش از دریافت آن توسط ماهی ، متلاشی نشود .

 

با توجه به اینکه بعد از کیفیت و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آب ، غذا از مهمترین عوامل موفقیت در امر پرورش ماهی قزل آلاست ، می‌توانیم به اهیمت و نقش غذا متناسب بودن آن از نظر نوع و مقدار در هر مرحله از رشد و پرورش پی ببریم زیرا در صورت استفاده از غذا یا جیره غذایی مناسب ، علاوه بر تأمین نیاز بدنی آنها ، باعث بهبود وضعیت عمومی‌ و سلامتی ماهیها ، کاهش تلفات در طول دوره پرورش ، سریعتر شدن رشد آنها ، تولید ماهی با متوسط وزنی بالاتر و در نهایت ، دست یابی به مقدار کل تولید بالاتر در هر استخر یا در سطح کل مزرعه خواهد شد .

بر عکس ، چنانچه از غذای حاوی ترکیب غذایی نامناسب استفاده کنیم به نحوی که نیازها تغذیه ای ماهی قزل آلا را تأمین نکند ، برای مثال حاوی مقدار کافی پروتئین و بویژه انواعی خاص از پروتئین ( که باید حاوی اسیدهای آمینه معین مورد نیاز این ماهی در هر دوره از رشد باشند ) یا مقدار کافی از ویتامینهای مورد نیاز این ماهی و یا غذا ، مطلوب و مورد علاقه ماهی نباشد یا فاشد باشد ، همه اینها در نهایت نتایج منفی و نامطلوب همچون عدم مصرف غذا توسط ماهیهای پرورشی ، کاهش میزان مقاومت ماهی در برابر بیماریها و عوامل ناخواسته محیطی از قبیل تغییر اسیدیته  آب ، دمای آب و کاهش میزان رشد ماهیها و در حالتهای شدید ، وقوع تلفات در ماهیها و سرانجام ،



خرید و دانلود پروژه کارافرینی پرورش ماهی قزل آلا و اصول تغذیه و غذادهی در پرورش ماهی قزل آلا