پروژه رشته برق با موضوع شبکه های هوشمند. doc

پروژه رشته برق با موضوع شبکه های هوشمند. doc

 

 

 

 

 

نوع فایل: word

قابل ویرایش 60 صفحه

 

مقدمه:

شبکه ی برق بزرگترین سیستم دینامیکی ساخته ی دست بشر است . این شبکه سالها به ما خدمت کرده ونیازهای ما را به خوبی پاسخگو بوده است. درتمام این سالها این شبکه با قابلیت اطمینان بسیار بالا و حتی بی نظیر، برق مورد نیاز صنایع و فعالیتهای اقتصادی را فراهم نموده است . اما در تمام این سالها، از روزی که ادیسون شبکه ی برق را بنیان نهاد تا به امروز ، تنها راه حل موجود پیش روی گردانندگان شبکه، برای پاسخ به مشکلات شبکه ی برق، گسترش آن بوده است. این رویکرد عملا فقط یک هدف را دنبال کرده و آن تلاش برای سرپا نگه داشتن شبکه و به عبارت ساده تر روشن نگه داشتن چراغ ها است.

شبکه فوق با این چنین ابعاد بزرگی هرگز تغییراتی اساسی،به خود ندیده و عملا اساس طراحی این شبکه در تمام دوران شکل گیری همان اصول بنیان نهاده شده توسط ادیسون بوده است . از طرف دیگر نیازهای قرن 21 بشر به شدت وضعیت این شبکه را در تنگنا قرار داده و باعث عدم کارایی مناسب شبکه قدرت و به عبارتی در مرز قرار گرفتن این شبکه شده است. به طوری که دیگر نمی توان تنها با گسترش شبکه و اضافه کردن ظرفیت جدید مشکلات پیش رو را حل کرد. در چنین شرایطی نیازهای دیگری که به تدریج و با پیشرفت همه جانبه جوامع پدیدار می شدند هرگز به عنوان ملزومات شبکه مورد توجه قرار نگرفته اند. در حالی که این مسائل امروز بخش مهم و حیاتی را در نیازهای شبکه تشکیل می دهند و دیگر نمی توان فقط به روشن نگاه داشتن چراغ ها بدون توجه به دیگر نیازهای امروز اندیشید . به عبارتی شبکه برق به شکل امروزی خود دیگر نمی تواند پاسخگوی نیازهای قرن 21 بشر باشد ونیاز به تغییر و تحولات بنیادی دارد تا بتوان به عنوان یک منبع انرژی مطمئن، پاک و با هزینه بهره برداری قابل قبول به آن تکیه کرد.

بحثی که به تازگی در شبکه های برق مطرح شده است بحث هوشمند سازی شبکه های برق می باشد. دلیلاین امر نیز این است که بنظر می رسد در عصر اطلاعات، درارتباط بین شبکه قدرت با این عصر، فاصله بزرگیایجاد شده است . به عنوان مثال هنوز در شبکه برق برای اینکه از وضعیت عملکرد یک ترانسفورمر اطلاع پیداکنیم، باید فردی را بفرستیم تا از روغن ان ترانسفورمر خاص نمونه برداری کرده و اطلاعاتی را کسب نماید وسپس نمونه را برای ازمایشگاه فرستاده و یک هفته بعد نتایج مشخص شود. یک نمونه ی بارزتر این است کهبرای خواندن کنتور برق خانه ها هنوز افرادی را فرستاده و بعد اطلاعات جمع اوری شده ی آنان پردازش میشود .اینگونه موارد نشان می دهند که هنوز در عصر اطلاعات از زیر ساخت های اطلاعاتی پیشرفته به خوبی استفادهنشده است. بنابراین نیاز به پر کردن فاصله ی بزرگی که بین شبکه اطلاع رسانی و شبکه قدرت ایجاد شده ، بهشدت احساس می شود واین همان کاری است که شبکه هوشمند انجام خواهد داد .

 

فهرست مطالب:

سخنی با مخاطب

مقدمه  

مشکلات شبکه امروزی

 مشکل منحنی بار 

 سرمایه گذاری نا کافی  

 اقتصاد ملی 

تصویری از شبکه هوشمند

نقش پردازش سیگنال دیجیتال در شبکه های هوشمند

خودرو های هایبریدی

سیستم اتوماسیون ساختمان

نمونه ای از پیاده سازی شبکه هوشمند و بر اورد هزینه و کارایی ان

سیستم مدیریت اطلاعات انرژی در بخش تجاری و خانگی

تعریف سیستم مدیریت اطلاعات انرژی

 مزایای سیستم مدیریت اطلاعات انرژی

 وجود سیستم های متغیر و علت منطقی آن در آینده

روش ها و استانداردها

 ساختار اتصال در ورودی/ خروجی  

ارتقا و امنیت

روش پخش و توزیع

هزینه  

نتیجه گیری

مراجع

 

منابع و مأخذ:

1-New era of smart grid by Yuhan Zuduige translated by dr . Ali Asghar Amidiyan .

2-Scalable, Integrated , Real- Time Energy Management, Coactive Networks.

3-http: // www. Coactive. Com/ pages/ articles. Html.

4-European Smart Grid Technology Platform,2006,”Vision and strategy for Europe's Electricity network of the future”

5-http: // www. Coactive. Com/demo/ pages / homecontrol. Htm.

6- http: // www. Coactive. Com/demo/ pages / homecontrol. Htm.

7-Website: www.netl.doe.gov/moderngrid



خرید و دانلود پروژه رشته برق با موضوع شبکه های هوشمند. doc


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.