کشتی

  کشتی

دسته بندی : فنی مهندسی _ مکا نیک

فرمت فایل:   doc 
حجم فایل:  (در قسمت پایین صفحه درج شده)
تعداد صفحات فایل:  18

 فروشگاه کتاب : مرجع فایل

 

 

 

 قسمتی از محتوای متن Word 

 

  کشتی

 

 

ورزش کشتی یکی از با سابقه ترین رشته های ورزشی است که از دوران باستان به اشکالی در نقاط مختلف ایران رواج داشته است. آنچه بیش از هر چیز بر کشتی در سرتاسر ایران حکمفرما بوده نه صرفا" جنبه بدنی و ورزشی آن بلکه بیشتر از آن به جهت روح جوانمردی و سلحشوری و انگیزه ای برای آمادگی بدنی در مقابل حوادث گوناگون از جمله جنگ های تن به تن و دفاع از کیان و مملکت و ایستادگی در مقابل زورمندان بوده است.

 

کشتی های محلی ایران به نام های گوناگون مشهور بوده و هر کدام برای خود لطف و منزلتی ویژه دارند و مشهورترین آنها عبارتند از :

 

کشتی پهلوانی، این کشتی در زورخانه ها متداول است.

 

کشتی آشیرما ، این کشتی در اغلب مناطق آذربایجان رواج دارد.

 

کشتی گرش ، در مناطق ترکمن نشین .

 

کشتی لوچو ، در روستاهای مازندران.

 

کشتی باچوخه ، این کشتی در بعضی از مناطق خراسان اجرا می شود.

 

کشتی زوران پاتوله ، کشتی سنتی و محلی کردستان .

 

                           کشتی پهلوانی

 

کشتی پهلوانی از انواع کشتی است که در آن هر یک از دو نفر تلاش می کنند با زور و فن پشت دیگری را به زمین برساند و یا با اجرای فن مناسب خاص این کشتی امتیاز لازم را کسب کتد .

 

هدف اصلی ورزشکاران در زورخانه این است که با پرداختن به انواع حرکات و عملیات ورزشی رفته رفته جسم و روح خود را قوی کنند و خود را به مقام پهلوانی که از دو جنبه جسمی و بدنی و روحی و معنوی حائز اهمیت است برسانند.

 

از انواع کشتی های پهلوانی نیز باید به این موارد اشاره کرد :

 

کشتی دوستانه : این نوع کشتی بیشتر به خاطر تمرین و مرور فن صورت می گیرد و با اجازه میداندار یا پیشکسوت ترین فرد حاضر اجرا می شود.

 

کشتی خصمانه : به تقاضای قبلی یکی از دو حریف و موافقت پیشکسوت یا پهلوان انجام می گیرد تا معلوم شود چه کسی برتر و زورمندتر است .

 

کشتی دوره ای : در زورخانه های قدیم چنین رسم بود که پس از خاتمه ورزش و مراسم دعا، کسی که به قدرت خود اطمینان کافی داشت، دست خود را به طرف یکایک حاضران دراز می کرد تا هر کس که مایل است به وسط گود بیاید و با او کشتی بگیرد. کشتی گرفتن با چند حریف کاری بسیار مشکل است و از عهده هر کس برنمی آید.

 

کشتی پهلوانی : این نوع کشتی معمولا" بین برترین کشتی گیران هر شهر یا بین شهرهای دیگر برگزار می شود و طی تشریفاتی در حضور پیشکسوتان ورزش محل، قدم به میدان می گذارند.

 

کشتی میدانی : کشتی میدانی که اکنون به کشتی پهلوانی معروف شده در خارج از گود زورخانه انجام می گرفت که برای تعیین پهلوان کشور برگزار می شد.

 

در قدیم پهلوانان نامی از سراسر ایران به پایتخت می آمدند تا در یکی از روزهای عید، در حضور بزرگان مملکت و پهلوانان پیشکسوت به میدان بروند و پس از کشتی گرفتن با یکدیگر، معلوم کنند که کدام یک از آنها زورمندتر از دیگران است و به عنوان پهلوان کشور لقب گیرد.

 

 

(توضیحات کامل در داخل فایل)

 

متن کامل را می توانید دانلود نمائید چون فقط تکه هایی از متن در این صفحه درج شده به صورت نمونه

ولی در فایل دانلودی بعد پرداخت، آنی فایل را دانلود نمایید.



خرید و دانلود   کشتی


جزوه تحلیل سازه ۱ دکتر عباسی دانشگاه تهران

جزوه تحلیل سازه ۱ دکتر عباسی دانشگاه تهران

این جزوه به صورت دست نویس است.

این جزوه درس تحلیل سازه ۱ دکتر عباسی دانشگاه تهران می باشد که به طور کامل و بسیار عالی به ارائه مباحث مطرح در این واحد درسی پرداخته است.

این جزوه در 119 صفحه با کیفیت عالی اسکن شده و امیدواریم در جهت کمک به شما عزیزان مورد استفاده قرار بگیرد.



خرید و دانلود جزوه تحلیل سازه ۱ دکتر عباسی دانشگاه تهران


پاورپوینت خلاقیت و کار آفرینی

پاورپوینت خلاقیت و کار آفرینی

این فایل حاوی مطالعه مبحث خلاقیت درکار می باشد که به صورت فرمت PowerPoint در 45 اسلاید در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

 

 

 

فهرست
خلاقیت و نوآوری چیست؟
آیا شما فردی خلاق هستید؟
کار آفرینی چیست؟

 

تصویر محیط برنامه



خرید و دانلود پاورپوینت خلاقیت و کار آفرینی


دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن در تغذیه

دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن  در تغذیه

یکی از مهمترین عوامل شکل دهنده الگوی غذایی جامعه مجموعه عادات و فرهنگ غذا و تغذیه ای افراد آن جامعه است.این عادات از بدو تولد در درون خانواده شکل میگیرد و مجموعه عواملی که این بستر را می سازد از فرهنگ و آداب و سنن هر جامعه گرفته شده است.

هر فرهنگ غذاهای مصرفی خاصی دارد،در واقع فرهنگ است که مشخص میکند چه چیزی به عنوان وعده غذایی باید سرو شود و چه غذاهایی مهم هستند.در تمامی فرهنگها در طول برگزاری

جشنها از غذاهای خاصی استفاده میشود و غذاهای خاصی ممکن است با جشن های خاصی رابطه داشته باشند:مثل تولد ها،تعطیلات مذهبی،ملی یا در جمع های خانوادگی.
هر فرهنگی دارای استانداردهای اجتماعی خاصی است.با این حال در هر فرهنگ افراد یا گروه ها بر اساس سن،جنس و طبقه طبقه اجتماعی-اقتصادی متفاوت رفتار میکنند.

هر فرهنگی برای خود طبقه بندی ویژه ای از غذاها دارد. طبقه بندی اصلی غذایی شامل غذاهای محوری،غذاهای ثانویه و غذاهای موقعیتی می باشد.

غذاهای محوری:غذاهای محوری(مرکزی)منبع اصلی کالری بدن را تامین میکند و معمولا در قاعده هرم غذایی قرار دارند؛مثل دانه های غلات و برنج،گندم،جو،ذرت،ریشه های نشاسته(سیب زمینی) و سبزیجات نشاسته ای(موز پختنی یا موز سبز)

غذاهای ثانویه:سبزیجات،حبوبات،دانه ها،ماهی،تخم مرغ و گوشتها جزٕٕ غذاهای ثانویه در فرهنگ های مختلف به شدت فرق میکند.برای مثال انواع حبوبات مورد استفاده در فرهنگ چینی،دانه ماگ و دانه سویاست.در حالی که در فرهنگ امریکای لاتین شامل سیاه دانه و دانه لوبیا چیتی است.

شامل 21 اسلاید powerpoint



خرید و دانلود دانلود پاورپوینت نقش آداب و سنن  در تغذیه


دانلود پاورپوینت نقش توسعه شهری پایدار در کاهش آسیپ پذیری از سوانح طبیعی

دانلود پاورپوینت نقش توسعه شهری پایدار در کاهش آسیپ پذیری از سوانح طبیعی

در این بخش پاورپوینت نقش توسعه شهری پایدار در کاهش آسیپ پذیری از سوانح طبیعی  که مربوط پروژه درس سوانح طبیعی و سکونتگاه های انسانی می‌باشد برای دانلود قرار داده شده است. این پاورپوینت در 20 اسلاید تدوین شده است. در ذیل فهرست مطالب و همچنین تعدادی از اسلایدهای نمونه آورده شده است.

 

 

فهرست مطالب:

توسعه و توسعه پایدارعناصر و روابط لازم برای توسعه پایداربلایای طبیعیتوسعه شهری پایدار و نقش برنامه ریزی شهریملاحظات کلی در برنامه ریزی برای توسعه شهری پایدارمخاطرات طبیعی و توسعه پایداراهمیت برنامه ریزی در حوادث غیر مترقبه طبیعیجمع بندی و نتیجه گیریمنابع



خرید و دانلود دانلود پاورپوینت نقش توسعه شهری پایدار در کاهش آسیپ پذیری از سوانح طبیعی